Over ons

Na jaren voor een “baas” te hebben gewerkt, hebben wij in het jaar 2000 de stap genomen om voor onszelf te beginnen. Inmiddels 15 jaar en duizenden vierkante meters verder mogen wij nog steeds mooi werk maken voor onze klanten. En daar zijn wij TROTS op.

Wij verwerken de tegels met professioneel gereedschap en gebruiken alleen topkwaliteit verwerkingsmaterialen.

Als u zelf tegels heeft gekocht of dat u een greep neemt uit onze scherp aangeboden tegels is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit tegels van Italiaanse, Portugese en Spaanse kwaliteit. Ons werkgebied ligt rond een straal van +/- 100 km van Volendam.

Bij ons staan de klant en zijn wensen centraal!

Daarom Tegel2000

Topmerken tegels
Scherpe prijs
Professioneel gelegd

Terras, Noordwijk

Bijzonderheden: Terras 60×60 vloertegels, geschikt voor buiten Uitgebreide voorbehandeling ondervloer (Klik op de foto voor een vergroting)

Bekijk dit project →

Woonkamer en badkamer, Sassenheim

Bijzonderheden: Achterwand toilet in steenstrips Vloertegel 30×60 wildverband (Klik op de foto voor een vergroting)

Bekijk dit project →

Woonkamer en badkamer, Voorhout

Bijzonderheden woonkamer: Houtlook tegels 30×120 In lengterichting woning aangebracht in wildverband Bijzonderheden badkamer: In de wand is een band van mozaïek aangebracht, overeenkomstig met de vloertegels Wand 30×60 gekalibreerd Vloer 60×60 (Klik op de foto voor een vergroting)

Bekijk dit project →

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem sadips ipsums aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Voornaam Achternaam

© Copyright 2022 Tegelzetbedrijf 2000     |     Alle rechten voorbehouden